Tænke ud af boxen

 

Green Box er startet i 2014, fordi det danske marked ikke kunne levere badekabiner, der var lette, af højeste kvalitet og samtidigt konkurrencedygtige på prisen.

 

Vi i Green Box tænker nyt, og vi elsker at udfordre os selv til at gøre os dygtigere, mere effektive og se fremad både i udviklingsfasen og i selve produktionen. Dette drive kan mærkes helt fra vores dygtige medarbejdere i produktionen og til alle vores tilfredse kunder.

 

Præfabrikation er en vigtig forudsætning for Danmarks konkurrencedygtighed i fremtiden, og derfor vil Green Box være med til at facilitere og optimere byggeprocessen gennem produktion af innovative badeværelser.

Ledende udbyder af letvægtskabiner
 

Vores løsning er en badekabine konstrueret i stålkassetter og betonstøbt gulv. Det er en af verdens førende metoder inden for badekabiner. Traditionelt har betonkabiner været populære i Danmark, men nu er Green Box toneangivende på markedet. Flere og flere entreprenører ser muligheder i alle vores fordele, og vi oplever en enorm efterspørgsel. I 2018 forventer Green Box at producere 3-4000 kabiner.Samtidig har vi skabt en god og attraktiv arbejdsplads i vækst i Vestjylland - en strategisk placering, der medvirker til et tættere og mere fleksibelt samarbejde med vore kunder.

Det er det, der gør Green Box til Danmarks ledende udbyder af badekabiner.

Godkendt kvalitet

 

Kabinerne har som de eneste danskproducerede kabiner en Sintef-godkendelse, der er den højeste tekniske godkendelse i Scandinavien. De er testet med 10 cm vandtryk på gulvet i to uger, spulet med højtryk på vægbokse samt meget andet. Alle tekniske installationer er testet individuelt, og flere dele er i den forbindelse testet hos DTI. Som et led i godkendelsen er fabrikkens systemer også tjekket, herunder indkøb, varemodtagelse, kvalitetssikring og oplæringsprocesser. Desuden kvalitetssikrer vi hver eneste arbejdsgang via et elektronisk system, som er specialfremstillet til formålet, hvilket giver høj sporbarhed.

Derfor er Green Box badekabiner garanteret topkvalitet hele vejen igennem, og de kan indgå i Svanemærkede byggerier.   

En god dansk arbejdsplads

 

En af vore forcer hos Green Box er, at vi producerer alle kabiner i Danmark på vores fabrik mellem Holstebro og Herning. Fabrikken er designet, så der er gode arbejdsstillinger og god ergonomi for vores engagerede medarbejdere. Medarbejderne bidrager med en positiv arbejdsmoral, der giver motivation og drive, og man kan mærke at det skinner igennem hele virksomheden.

 

For os er den gode relation altafgørende både til vore ansatte og vore kunder. 

Greenbox A/s

Vævervej 30

7490 Aulum

Danmark

info@greenbox.dk

Telefon: 7311 5700

CVR: 36418281